BFT1250.nl

Superen

BFT1250.nl beschildert ook bestaande scheepsmodellen in schaal 1:1250: superen genaamd. Onze professionele schilder zoekt aan de hand van diverse foto's uit wat de exacte kleuren moeten worden en zorgt er voor dat uw schip weer straalt.
BFT1250.nl repainted Spliethoff Paleisgracht

BFT1250.nl Super Service

Vrijwel elke verzamelaar van 1:1250 modellen heeft een paar scheepsmodellen die wel ‘gesupert’ kunnen worden, zoals onze Oosterburen dat zo mooi zeggen. Onze getalenteerde visual artist kan elk schip in uw collectie naar een hoger schildersplan tillen. De beste reclame voor deze service zijn onze reeds beschilderde BFT-modellen. Aan de hand van diverse foto’s en plannen kunnen we precies uitzoeken wat de exacte kleuren moeten worden. Dit werk uitbesteden scheelt u een hoop teleurstellingen en rommel, niet iedereen heeft tenslotte verf en niet onbelangrijk een vaste schildershand voorhanden!

Maritiem kunstenaar

Kunstenaar W.J. Hoendervanger schildert voor BFT1250.nl en maakt daarnaast maritieme kunstwerken. Bekijk eens zijn website oceanlinerart.com.

Enkele voorbeelden

We kunnen diverse redenen bedenken waarom je bestaande scheepsmodellen zou willen ‘superen’:

 • Dat ene schip in uw vitrine dat niet de juiste (of geen) dekkleuren heeft.
 • Dat model dat eigenlijk een totaal andere rompkleur heeft in het echt.
 • De rederij kleuren op de schoorsteen van een schip die niet kloppen of niet op de juiste hoogte zitten.
 • U wilt een model in een latere (of eerdere) beschildering hebben.
 • Die sleepboot kan wel wat roest gebruiken zodat het een echt het werkpaard wordt in uw vitrine.

Voor al deze problemen hebben we de oplossing voor u namelijk de BFT Super Service!

BFT1250-repainted-ss-Bremen-superen
BFT1250-repainted-ss-Bremen-super-service

Offerte aanvragen

Voel je vrij om vrijblijvend een offerte aan te vragen voor het beschilderen van uw scheepsmodel of scheepsmodellen. Vermeld daarbij wel in welk land u woont, dan kunnen we de juiste verzendkosten berekenen. 

  Nieuwsbrief

  Blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen rond BFT1250.nl. We sturen bijvoorbeeld een nieuwsbrief als er nieuwe scheepsmodellen verschijnen. Ook kondigen we in de nieuwsbrief aan als we ergens fysiek aanwezig zijn, bijvoorbeeld bij een meeting voor verzamelaars.

  Hollands Glorie

  De sterkste en meest iconische Nederlandse zeesleepboten zijn nu ook verkrijgbaar in schaal 1:1250: de Smit Rotterdam en Smit London.