BFT1250.nl

Algemene voorwaarden

Leuk dat u een bestelling plaatst of gaat plaatsen bij BFT1250.nl. Wij hanteren enkele korte voorwaarden.

  • Scheepsmodellen van BFT1250.nl zijn geen speelgoed en zijn dus niet geschikt voor gebruik door kinderen. BFT1250.nl staat niet in voor de gevolgen die zouden kunnen optreden bij gebruik door kinderen.
  • BFT1250.nl hanteert een wettelijke bedenktermijn van 14 dagen. De kosten voor een retourzending zijn voor rekening van u als klant. Een eventuele retourzending dient plaats te vinden met inachtname van dezelfde veiligheidsmaatregelen (om beschadigingsrisico van kwetsbare miniaturen te reduceren) als BFT1250.nl genomen heeft bij de heenzending. Dit betekent dat het niet toegestaan is om producten terug te zenden via brievenbuspost, wanneer deze via pakketpost zijn ontvangen.
  • Alle prijzen op de website BFT1250.nl zijn prijzen inclusief 21% BTW zoals deze van toepassing is op onze productgroep in ons vestigingsland Nederland.
  • BFT1250.nl levert alle bestellingen met een factuur in print waarop duidelijk de BTW vermeld is.
  • Bestellingen bij BFT1250.nl zijn conform wettelijke regelingen officieel en rechtsgeldig wanneer de (automatische) bevestigingsmail verzonden is. Hierna ligt er ook een betalingsverplichting aan de zijde van de consument.
  • Wij vragen u expliciet akkoord te gaan met deze korte, algemene voorwaarden in de laatste stap van ons bestelproces.

Tenslotte wensen wij u veel plezier van uw aankoop bij BFT1250.nl en zien u graag een volgende keer terug!